Tıp FakültesiRadyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı

Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı

Etkinlikler

Radyoterapi Teknikerleri Derneği 18 Ekim 2014'de misafirimiz oldu. Oldukça verimli geçen ve tam gün süren toplantıda üç oturum ve bir panel yer aldı. Açılış konuşmasını Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel'in yaptığı toplantıda sağlıkta iletişim (Doç.Dr. Kemal Kuşçu), sağlık hukuku (Doç.Dr. Gürkan Sert) konularının yanında santral sinir sistemi anatomisi (Doç.Dr. Adnan Dağçınar) ve radyolojik anatomisi (Prof. Dr. Feyyaz Baltacıoğlu) ders konuları arasındaydı. Öğleden sonraki panelde rmodern tedavilerin günlük pratiğe uygulanabilirliği geniş katılımlı olarak tartışıldı.

Panelistler (soldan sağa): Uzm. Fiz. Nadir Küçük (Medipol Üniversitesi Bağcılar Hastanesi), Uzm. Fiz. Oya Güneyli (Radyasyon Onkolojisi Kliniiği), Uzm. Fiz. Öznur Şenkesen (Acıbadem Kozyatağı Hastanesi), Uzm. Dr. Sevgi Özden (Dr. Lütfi Kırdar EAH), Prof. Dr. Görkem Aksu (Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi), RTT Gökhan Özuynuk (Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

Bu sayfa Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı tarafından en son 18.11.2014 02:50:29 tarihinde güncellenmiştir.